Záruka a servis našich automatů

Záruka a servis našich automatů

Automaty na našem e-shopu Vydejni-Automaty.com

Kvalita a Spolehlivost zaručena

Vítejte na Vydejni-Automaty.com, kde najdete širokou nabídku prodejních automatů. Věříme v kvalitu našich produktů a v péči o naše zákazníky, a proto Vám nabízíme nejen kvalitní produkty, ale i komplexní poprodejní servis.

Záruka a Rychlá Diagnostika

Každý automat zakoupený na našem e-shopu je chráněn jednoletou zárukou. Pokud by se automat během této doby porouchal, nemusíte se obávat. Naši odborníci jsou schopni vzdáleně diagnostikovat problém a rychle vám poskytnout potřebné náhradní díly. Tím zajistíme, že Váš automat bude co nejdříve opět plně funkční a Vy můžete znovu prodávat zboží.

Záruka na Mincovník a Platební Systém

Mincovník a platební systém jsou důležité komponenty každého automatu. Tyto části našich automatů pocházejí od renomovaných výrobců a jsou rovněž kryty zárukou. Pokud byste se setkali s problémem během záruční doby, rádi Vám pomůžeme s reklamací a výměnou těchto částí.

Servis po Záruce

I po uplynutí záruční doby se můžete spolehnout na profesionální servis v České republice. Spolupracujeme se specializovanou společností Jimark s.r.o., která nabízí kompletní servis CPI mincovníků a Nayax terminálů. Pokud budete potřebovat opravu po záruční době, neváhejte se obrátit na Jimark s.r.o., jejichž stránky najdete zde: mincovníky Jimark a Nayax terminály pro ČR.

Proč Vydejni-Automaty.com?

Naším cílem je poskytovat nejen kvalitní produkty, ale i komplexní podporu našim zákazníkům. S naší jednoletou zárukou, rychlou diagnostikou problémů a možností servisu po záruce, se můžete spolehnout na bezproblémový provoz Vašich automatů.

Děkujeme, že jste si vybrali Vydejni-Automaty.com. Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete více informací, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde, abychom Vám pomohli!

Vaše spokojenost je naší prioritou.

Vydejni-Automaty.com

Zpět na blog